Till boende i Valla området

Linköping kommun har planer att flytta Folkets parks teater till björk – och  vitsippshagen mellan dansbanan och Majgatan. Teatern är c:a 45 x 40 meter, därtill  kommer kringytor. För att minska störningarna från teatern diskuteras ett bullerplank.

För att inte exploatera den vackra björkhagen föreslår Föreningen Rädda Vallaskogen att om man ska flytta teatern kan den placeras  på platsen för den nuvarande friluftsteatern eller vid Järnvägsmuseet, inte till den vackra björkhagen..

 

Ännu är det planer, som kan ändras. Vi föreslår att du kommer till det möte som kommunen genom Bryggargården AB och Friluftsmuseet Gamla Linköping  ordnar  nu på onsdag den 3 oktober kl 17:30 – 18:30 på Curmanska Magasinet i Gamla Linköping (röda magasinet intill nya Cloetta butiken).

Föreningen Rädda Vallaskogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *